شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

حق امتياز پروانه اپراتور فيبرنوري 50 ميليارد تومان تعيين شد

سبوحي

چهارشنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۶:۰۰


پروانه ايجاد و بهره برداري از شبکه‌هاي انتقال داده نوري و اتصال دسترسي کاربران از طريق شبکه فيبرنوري به زودي صادر مي‌شود و به گفته معاون سازمان تنظيم مقررات اپراتور فيبرنوري کشور تا يک سال آينده بايد فاز نخست اتصال منازل به شبکه فيبرنوري را اجرايي کند.

وايمکس - اصول حاکم بر پروانه ايجاد و بهره برداري از شبکه هاي انتقال داده نوري و دسترسي کاربران به اينترنت با استفاده از فيبرنوري در جلسات 130 و 137 کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات به تصويب رسيد و موافقتنامه ايجاد اين شبکه ميان سازمان تنظيم مقررات و نمايندگان شرکت خدماتي ارتباطي و الکترونيکي ايرانيان نت امضاء شد.

براين اساس سازمان صدا و سيما، شهرداري، وزارت دفاع، بنياد مستضعفان و شرکت ارتباطات زيرساخت به عنوان اعضاي کنسرسيوم ايرانيان نت و مالک اپراتور چهارم ارتباطات کشور انتخاب شدند.

لطف الله سبوحي، معاون صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در مورد آخرين وضعيت پروژه فيبرنوري منازل و زمان تحويل ضمانت نامه پرداخت حق الامتياز اين پروژه گفت: اصول کلي اين پروژه در کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات به تصويب رسيده و پس از تحويل ضمانت نامه پرداخت حق الامتياز، پروانه آغاز به کار اين پروژه صادر خواهد ‌شد.

وي با بيان اينکه کنسرسيوم ايرانيان نت بايد مبلغ 50 ميليارد تومان را به عنوان حق الامتياز پروانه پرداخت کند تا اين قرارداد شکل اجرايي به خود گيرد، ادامه داد: براساس ابلاغيه‌اي که به کنسرسيوم ايرانيان نت ارايه شده است اين اپراتور بايد ضمانت نامه‌اي براي پرداخت حق الامتياز پروانه ارايه دهد تا پروانه فعاليت صادر شود و پس از حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاريخ صدور پروانه زمان خواهد داشت تا نسبت به پرداخت مبلغ حق‌الامتياز آن اقدام کند.

سبوحي با بيان اينکه اين موضوع به کنسرسيوم ايرانيان نت ابلاغ شده و به زودي اين اپراتور ضمانت نامه لازم را ارايه مي‌دهد، گفت: پس از اين مرحله پروانه فعاليت صادر مي‌شود و تعهدات اجرايي و مالي پروانه نيز از اين تاريخ مورد محاسبه قرار مي گيرد.

معاون صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با اشاره به زمان بندي درنظر گرفته شده براي پروژه اتصال منازل به شبکه فيبرنوري و تعهدات اجرايي آن تاکيد کرد: اين اپراتور از زمان لازم الاجرا شدن پروانه که همان زمان پرداخت حق امتياز است به مدت يک سال زمان دارد که شبکه خود را راه‌اندازي کند و از سال دوم فعاليت خود، بايد واگذاري‌ها را آغاز و نسبت به ارايه سرويس به کاربران اقدام کند.

سبوحي با اشاره به تعهدات اجرايي اين اپراتور براي دايري پورت‌هاي فيبرنوري گفت: اپراتور فيبرنوري ملزم است که در سال دوم فعاليت خود يک ميليون پورت پرسرعت، در سال سوم سه ميليون پورت و تا پايان سال هشتم تعداد 6 ميليون و 870 هزار پورت فيبرنوري براي اتصال منازل به اينترنت پرسرعت منصوب کند.

وي با بيان اينکه براي اين اپراتور نيز دوره حفاظت قائل شده ايم و در مدت زمان ايجاد اين شبکه پروانه مشابه اي صادر نخواهد شد، گفت: اما براي ارايه خدمات روي اين شبکه محدوديتي وجود نخواهد داشت و ارايه خدمات، انحصار اين اپراتور نخواهد بود؛ به اين معني که اپراتورها و شرکت‌هاي ديگر هم مي‌توانند در قالب قرارداد حق استفاده از اين شبکه، خدمات خود را روي آن ارايه کنند.

به گزارش مهر، منظور از پورت دسترسي، امکان ايجاد دسترسي به اينترنت براي کاربر نهايي با حداقل سرعت 20 مگابيت بر ثانيه و قابل توسعه تا 100 مگابيت بر ثانيه است.

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو